Om JMC

Jægere mod Cancer


Jægere mod Cancer er en indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse blandt jægerne i Danmark.


Indsamlingen er stiftet af en komité bestående af:


Mai Mosbæk Hegaard

Mia Nybro Dichmann

Niels Søndergaard


Vi opererer under kontrol af Civilstyrelsens indsamlingsnævn med indsamlingstilladelse.


Jægere mod Cancer støtter Kræftens Bekæmpelses generelle arbejde hvor de indsamlede midler benyttes således af Kræftens Bekæmpelse:53% på Forskning

23% på Patientstøtte

17% på Oplysning

7% på administration


Beløb der gives som direkte støtte går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

Ved køb af støtteprodukter går der en andel til produktionen af produkterne.


Der er ganske få midler der går fra til adminitration i Jægere mod Cancer. Der er ført regnskaber, disse kan findes her på hjemmesiden under fanen "JMC årsregnskaber"

Besøg vores hovedsponsor

Historien bag

Glenn Mosbæk Hegaard, blev  født i 1970 og var passioneret jæger det meste af sit liv. Glenn havde de seneste år haft sit virke indenfor jagt-branchen og bl.a. været trofæopmåler for SCI, CIC og Rowland Ward.


Glenn blev i 2012 ramt af cancer. I januar 2015 blev han erklæret terminal.


Denne besked var det ultimative vink med vogn-stangen om at det var nu hvis han skulle gøre alvor af en tanke han længe havde haft, nemlig at lave en indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse blandt jægere i Danmark.


Hvorfor nu lige Jægere mod Cancer ?


At samle ind til Kræftens Bekæmpelse var meget nærliggende for Glenn da han selv havde haft stor glæde af organisationen igennem sit sygdomsforløb.


Og at linke indsamlingen til jægerne var mindst lige så nærliggende da han de seneste år havde haft en meget tæt kontakt til jagtbranchen og derfor havde et stort jagtligt netværk der kunne medvirke til at give indsamlingen succes.


Glenn så indsamlingen som en eminent mulighed for at vise den øvrige befolkning at vi jægere også tager del i en af det moderne samfunds store udfordringer.


Ideen med indsamlingen er at den skal være en kontinuerlig indsamling der kører år efter år. Glenn ville selv, så længe hans sygdom tillod ham det, arbejde på at udvikle indsamlingen samt sprede budskabet om den.


Vi håber du også vil hjælpe, for sammen, er vi stærkest.


Siden Glenns død, har hans hustru Mai Hegaard drevet indsamlingen videre.

Mai har siden oktober 2016 fået hjælp af frivillige ambasadøre, der hjælper ved de forskellige arrangementer, samt kører ud til jagtbutikker i deres nær område.


Følg med i indsamlingen på facebook.

.